Afumatoare pentru carne cu fum cald
Un dispozitiv adresat gurmanzilor care vor sa isi gateasca singuri capturile. Excelent a fi utilizat in aer liber, in timpul sesiunilor prelungite de pescuit Afumatoarea este construita din aluminiu, un material durabil si foarte usor de curatat. Datorita greutatii reduse si spatiului mic pe care-l ocupa, afumatoarea poate fi usor transportata, fara a ocupa un volum considerabil.
Prepararea unui peste proaspat nu a fost niciodata mai usoara. In aproximativ 30 de minute, obtinem o carne excelenta la gust, numai buna de consumat.
Afumatoarea necesita doua accesorii fara de care operatiunea de afumare nu poate fi realizata: rumegusul, care poate fi gasit in comert sub diferite arome, in functie de provenienta sa (lemnul din care este obtinut) si un agent de combustie lichid. Bineinteles, o furculita si un cutit vor facilita manipularea pestelui.
Un peste afumat reprezinta un deliciu culinar, extrem de complex, al carui potentialul gastronomic este din ce in ce mai exploatat de catre pescari. Este o afumatoare calitativa, conceputa din otel emailat, usor de curatat. Utilizarea este extrem de facila, principiul de functionare fiind unul simplu. Rumegusul, disponibil separat, se aseaza pe tava, plasand apoi capacul cu gratar, pe care asezam pestele pregatit pentru afumare. Inchidem capacul si asteptam finalizarea procesului de afumare.
Telefon: 0769.001.204 (Luni - Duminica: 09:00 - 19:00)
Email: contact@koob.ro
Tarife livrare:
Retur comanda: